Reipasta hevossyksyä sinulle Lehtimäen Ratsastajien jäsen!

Takana on pitkä ja kuuma kesä, nyt aurinko ja lämpö hellivät meitä kaikkia oikein kunnolla. Jossain vaiheessa saattoi pieni turnausväsymys helteen keskellä iskeä, mutta silloin oli mukava pulahtaa uimaan joko yksin tai hevosystävän kanssa.

Toivottavasti sinun kesäsi piti sisällään lämmön lisäksi paljon unohtumattomia muistoja. Lehtimäen Ratsastajien kisa-aktiivit kiersivät kisoissa helteistä välittämättä ja toivat menestystä tullessaan koko seuralle. Onnea vielä jokaiselle – yhdessä ja erikseen.

Varsinaisen seuran puolesta kesä oli rauhallinen, sillä toiminta lomailee tuttuun tapaan. Kesän aikana kuitenkin ehdittiin järjestää tapahtumia perheiden pienimmille eli suuren suosion saanut keppihevospäivä. Keppihevoset olivat seuran puitteissa esillä myös Ränkipäivämarkkinoilla keppihevosradan merkeissä.

Muun muassa jäsenien kilpailumenestyksestä voi käydä lukemassa seuran Facebook-sivuilta. Sinne voi myös jokainen jäsen omalta osaltaan päivittää tuoreimpia kisa- ja muitakin kuulumisia, mikäli ne meiltä johtokunnan jäseniltä jostain syystä ovat ohi livahtaneet.

Syksyn tullessa arki palaa tuttuihin uomiinsa tuoden tullessaan tuttuja rutiineja, mutta myös uusia tuulia. Tutusta toiminnasta vastaa muun muassa Susanna Kupari, joka käy valmentamassa kouluratsukoita opiston maneesilla joka toinen perjantai parillisilla viikoilla.

Kati Mallat valmentaa esteratsukoita maneesilla niin ikään joka toinen perjantai, parittomilla viikoilla. Virpi Mäki-Opas jatkaa tutuksi tulleita valmennuksiaan parillisten viikkojen lauantaina, varapäivänä hänellä on sunnuntai. Virpi pitää estetunteja, hevosta ja/tai ratsastajaa jumppaavia tunteja sekä istuntaan keskittyviä tunteja.

Jenni Marttila käy Lehtimäellä antamassa istuntatunteja erikseen sovittavina aikoina, lisää istuntatunneista voi tiedustella Jutalta.

Piia Pantsu valmensi Lehtimäellä kesäkuun puolivälissä ja jatkossakin valmennuksia on luvassa. Lisätietoja tulevista valmennuksista ja sitovia ilmoittautumisia hoitaa Virpi Mäki-Opas.

Vakituisiin valmennuksiin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti seuran Facebook-sivuilla tai suoraan valmentajalle. Myös paikallislehtiin pyritään saamaan muistutuksia järjestettävistä valmennuksista.

Kilpailutoiminta jatkuu totuttuun tapaan – ennen joulua järjestetään yhdet este- ja yhdet koulurataharjoitukset. Harjoituskilpailuissa ratkotaan samalla seuranmestaruus.

Seura on perinteisesti järjestänyt vuosittain luentotilaisuuden, viime vuonna harjoiteltiin ratsastuspilatesta Aira Toivolan johdolla. Tänä vuonna seura on jo järjestänyt ratsastajan ryhtiluennon testauksineen ja suunnitelmissa on vielä luennon järjestäminen. Luennosta kerrotaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Tarkempia tietoja tapahtumista ja mahdollisista muutoksista löytyy seuran nettisivuilta sekä Facebookista.

Heppakerho jatkuu Lehtimäen opiston tallilla Lotta Luodeslammen johdolla joka toinen lauantai parittomilla viikoilla. Kerhon apuohjaajana toimii Emma Takala ja ensimmäisen kerran heppakerho kokoontuu lauantaina 15. syyskuuta. Heppakerhon alaikäraja on seitsemän vuotta – tätä nuoremmat voivat osallistua kerhoon aikuisen kanssa. Kerhoon otetaan kahdeksan kerholaista.

Syyskokoukseen, joka on samalla myös seuran pikkujoulu, valmistuu myös perinteinen LehRa-lehti. LehRa-lehteen toivotaan erityisen paljon kirjoituksia, tehtäviä ja piirustuksia. Myös valokuvat, osto- ja myynti-ilmoitukset, kivat runot tai vaikkapa omat leirimuistot ovat kaikki tervetulleita!

Lehden aineistoa voi jo nyt toimittaa Elina Suosalolle sähköpostilla elina.suosalo@suomi24.fi tai postitse Länsikyläntie 940, 63530 Länsikylä. Jos sinulle herää jotain kysyttävää lehteen liittyen, niin voit myös soittaa 050  549 3615/Elina.

Aineistoa toivotaan viimeistään torstaihin 8. marraskuuta mennessä. Mitä aiemmin aineistoa saadaan kasaan, sitä varmemmin ja mukavammin lehden toteutus onnistuu.

Ja muistattehan, että jokainen teistä seuralaisista voi tehdä ehdotuksia tulevasta seuratoiminnasta sekä antaa palautetta nykyisestä toiminnasta. Kaikkia jäseniä toivotaan mukaan aktiiviseen toimintaan – kaikkia meitä tarvitaan, jotta toiminta olisi jatkossakin monipuolista ja antoisaa.

Aktiivista syksyä teille kaikille ja tavataan tapahtumissa!

T. Elina / Lehtimäen Ratsastajatlehra myös fb:ssaPysy ajantasalla: Lehtimäen Ratsastajat facebook-ryhmmä

© Lehtimäen Ratsastajat 2008-2016


Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2016 - www.tuulian.net